Logon suunnittelu – vain 149 € (alv. 0%)

Oletko perustanut juuri yrityksen ja tarvitset edullisen, mutta tyylikkään logon ammattilaisen tekemänä? Vai onko sinulla jo logo ja on tullut aika uudistaa se tälle vuosituhannelle?

Usein logon suunnittelu maksaa ainakin useita satoja, ellei jopa tuhansia euroja. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että logoja muutetaan niin harvoin, että sen takia usein tästä työstä veloitetaan suuria summia. Asia on vähän samanlainen, kun hääkampauksen teettäminen. Tavallisen kampauksen saa teetettyä 50-100 eurolla, mutta hääkampaus maksaa vähintään kaksinkertaisen määrän, vaikka työ on ihan sama.

Me emme kuitenkaan halua veloittaa sinua turhaan. Suunnittelemme logot ripeästi ammattitaidolla ja laskutamme vain tehdystä työstä. Emme pidä turhia ideointipalavereita tai workshoppeja, jossa monta ihmistä istuu pyöreän pöydän ympärillä ja heittelee ilmoille tyhmiä ideoita. Meillä työn tekee aina henkilö, jolla on pitkä kokemus logosuunnittelusta ja tästä johtuen pystymme tarjoamaan edullista ja ammattitaitoista palvelua samalla kertaa.

Esimerkkejä suunnitelluista yritysten logoista

Yrityksen logon suunnittelu esimerkkejä valmiista logoista

Me emme kuitenkaan halua veloittaa sinua turhaan. Suunnittelemme logot ripeästi ammattitaidolla ja laskutamme vain tehdystä työstä. Emme pidä turhia ideointipalavereita tai workshoppeja, jossa monta ihmistä istuu pyöreän pöydän ympärillä ja heittelee ilmoille tyhmiä ideoita. Meillä työn tekee aina henkilö, jolla on pitkä kokemus logosuunnittelusta ja tästä johtuen pystymme tarjoamaan edullista ja ammattitaitoista palvelua samalla kertaa.

Tilaa logo helposti suoraan netistä

Syötä tiedot alla olevaan lomakkeeseen ja lähetä tiedot. Seuraavassa vaiheessa voit maksaa tilauksen suoraan verkkopankilla tai luottokortilla. Maksun jälkeen saat valmiin logon sähköpostiisi nopeasti 3-6 työpäivän sisällä.

Palautetta asiakkailtamme

Tilasin tätä kautta kauneushoitolalle logon, koska olin juuri perustanut yrityksen ja minulla oli tosi kova kiire saada logo. Sainkin sen alle vikossa ja olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Tottakai olisi mahdollista saada vieläkin hienompi logo, jos on valmis maksamaan 500-1000 e, mutta ainakin minun toimialallani tosi monen yrityksen logot ovat kotitekoisen näköisiä ja tällä 99 e logolla erotun positiivisesti muista yrityksistä.

Janna S.

Yrittäjä

Olen toiminut yrittäjänä nyt kolme vuotta ja silloin kun perustin oman yrityksen, niin suunnittelin logon itse. Se oli tosi yksinkertainen teksti logo, jossa oli sakset lisänä. Nyt kuitenkin päätin, että haluan panostaa uuteen ammattimaiseen logoon ja löysin tämän palvelun Googlen kautta. Sain logon nopeasti ja se vastasi juuri toiveitani ja odotuksiani. Saatte kyllä lämpimät suositukset minulta!

Pirjo M.

Parturi-kampaaja

Tilasimme Hakukonekeisarille logon WauDesignin kautta. Halusimme logomme korostavan palvelumme laatua, osaamistamme sekä tuovan yrityksen mieleenpainuvaa nimeä hyvällä tavalla esille. Saimme WauDesigniltä ehdotukseksi kruunulogon, johon oli ovelasti sijoitettu firmamme ”nimikirjaimet” ”H” sekä ”K”. Pidimme logosta heti ensinäkemältä todella paljon, ja se on tälläkin hetkellä yrityksemme tunnuksena. Tämän lisäksi valkoiselle taustalle selkeillä ja voimakkailla kirjaimilla sommiteltu logoteksti sopi linjaamme erittäin hyvin, ja olemme logonsuunnittelupalveluun kokonaisuutena erittäin tyytyväisiä.

Samu H.

Yrittäjä, Hakukonekeisari Oy

Toimimme verkkokauppa-alalla ja välillä perustamme uusia verkkokauppoja lyhyellä varoitusajalla ja silloin tarvitsemme myös tyylikkään logon nopeasti väritoiveiden mukaisesti. Yhteistyö WauDesignin kanssa on sujunut hyvin, olemme tilanneet jo muutamia logoja tätä kautta, eikä minulla ole moitittavaa palvelusta. Sopii hyvin ainakin meidän tarpeisiimme, koska emme halua maksaa itseämme kipeäksi yhden logon takia.

Heikki H.

Verkkokauppias, Fidgetkauppa

Mistä logon suunnittelun hinta koostuu?

Usein logoa suunnittelun yhteydessä pidetään ideointituokioita, joihin osallistuu useita graafisia suunnittelijoita ja tämän takia useimpien mainostoimistojen hinnat ovat todella korkeita.

Meillä logon suunnittelun hinta sisältää ideoinnin, suunnittelutyön asiakkaan toiveita noudattaen ja lopputuloksena asiakkaamme saa kaksi versiota, joista voi valita itselleen mieluisamman. Koska hintamme on todella edullinen, niin emme pysty tekemään kymmeniä eri versioita ja muokkaamaan niitä viikkokausia. Olemme suoraviivainen ja nopea toimija, joka tekee hyvää jälkeä.

Millainen logo sopii yrityksellesi?

Ennen kuin tilaat logon suunnittelua sinun on hyvä miettiä hieman seuraavia asioita:

  • Onko sinulla toiveita logon värimaailmaan?
  • Onko sinulla mielessä jokin muoto tai kuva, jonka haluaisit ehdottomasti sisällyttää logoon?
  • Haluatko, että logo sisältää pelkästään kuvan, vai voiko siinä olla sekä kuva että yrityksen nimi?

Kaikkeen ei tarvitse tietää vastausta ennakkoon, mutta näihin kysymyksiin vastaaminen voi helpottaa suunnittelijan työtä.

Logon tekeminen itselle ilmaiseksi (video-ohje)

Jos sinusta tuntuu, että sinulla on visuaalista silmää ja haluat suunnitella yrityksellesi logon itse, niin kirjoita alle sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle video-ohjeet, kuinka suunnittelet logon itse.